Reacties

Jeffrey en Isabelle | Ceremonie, receptie en maaltijd24 september 2023Hoi Jeremy,

Zoals we op de avond zelf ook al zeiden; het was echt heel erg gezellig en liefdevol. Bedankt dat je er bij was, iedereen heeft er volop van genoten 😁

Groetjes van ons!
Timon en Naomi | Receptie6 september 2023Ha Jeremy! Geweldig, we hebben echt een topdag gehad, mede dankzij jou! 🙂

Nog onwijs bedankt voor het mooie spelen, de achtergrondmuziek die de avond afmaakte!
Jonas en Esther | Bruiloftsceremonie en -feest2 juli 2022Nogmaals heel veel dank aan jou en Froukje voor de prachtige muziek tijdens de ceremonie en de fijne sfeer tijdens de receptie! We vonden het echt een mooi onderdeel van onze bruiloft en hebben ook veel complimenten van de gasten gehad!

Kvinde min, het lied dat je in het Deens zong, was een succes!
Henrie en Joy | Bruiloftsfeest25 juni 2021Wij willen je heel erg bedanken voor je geweldige optreden. Je nummers in het Portugees hebben Joy geraakt. Ze was blij en emotioneel tegelijk. Alle gasten waren heel erg te spreken over je muzikale inzet. Je hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan de sfeer van onze bruiloft.
Patrick en Lital | Trouwdienst13 oktober 2019Jeremy heeft op onze bruiloft gespeeld tijdens de dienst, geweldig! Lital is Israëlisch en Jeremy zong zelfs een aantal liederen in het Hebreeuws!
10/10
Carolien en Anthon | Trouwceremonie en Feest5 oktober 2019Hoi Jeremy,
Dank dank dank hoe extra bijzonder jij zaterdag voor ons hebt gemaakt. De mooie sfeer in het kerkje, het fijne ontspannen geluid in de tuin en dan natuúrlijk ‘Diamant’. Die zal me voor altijd weer eventjes in Wilhelminaoord laten zijn, wauw..
Vàst nog wel tot ziens, want dit klinkt naar meer.
Carolien en Anton
Marijke ten Cate | Start Kinderboekenweek Lemniscaat4 oktober 2019Jeremy heeft met zijn prachtige stem het groot kinderboekenfeest van Lemniscaat opgeluisterd! Echt zo leuk om te zien hoe hij gemakkelijk improviseerde en zelfs de allerkleinsten wist te boeien! Dankjewel Jeremy!
Arjan-Kees en Rian16 mei 2019Hoi Jeremy,

We vonden het fantastisch! Je maakte onze bruiloft helemaal af. Dankjewel!
SWZ Zwolle | Kerstmarkt21 december 2018Dag Jeremy,

Hartelijk dank voor je medewerking aan de kerstmarkt van de SWZ. Mede door jou optreden is het geheel tot een groot succes geworden.
Gerard en Astrid | Huwelijksjubileum19 augustus 2018Beste Jeremy ,

Nogmaals erg bedankt. We hebben genoten van je mooie muziek en stem. Je kunt goed Duits dus het zou een verrijking voor je zijn als je ook Duitse nummers blijft zingen.

Groet Astrid en Gerard. Tot de volgende keer.
Clemens en Roellien van Restaurant Den Haller1 augustus 2018Leuk dat je binnenkort weer bij ons bent, fijn dat ze mijn muziek advies hebben aangenomen, beter kunnen ze niet krijgen!!
Tot 1 september!
Clemens en Roellien van Restaurant Den Haller8 juni 2018We hebben een prachtige avond gehad, en familie en vrienden ook, zeker voor herhaling vatbaar. Volgens mij heb je best een heel stuk langer doorgespeeld dan afgesproken.
Ik zal iedereen die muziek bij zijn feestje wil hebben jou van harte aanbevelen ( maar dat deden we toch al).
Willem van der Dussen | Bruiloftsfeest23 juni 2017Good old Jeremy heeft op onze bruiloft gespeeld. Dit was echt precies wat we zochten! Hij speelt veel verschillende muziekstijlen en stemt dit goed af op het publiek. Soms op de achtergrond, en soms zeker ook volle bak! Ik hoorde van verschillende gasten dat ze de muziek erg gaaf vonden. Wij waren erg tevreden! Dikke duim omhoog Jeremy!